ADVERTISEMENT

Scientific American Jobs

Welcome to Scientific American Jobs, powered by naturejobs.com - the world's largest, dedicated science job board.

Project Engineer


Employer: Bronkhorst High-Tech B.V.
Location:
Posted: June 11, 2014
Expires: August 10, 2014
Requisition number:

Science jobs from Bronkhorst High-Tech B.V.:
_Project Engineer_ _Producten begeleiden van idee naar productie_

In de functie Project Engineer op onze afdeling Engineering: breng je nieuwe (deel)producten van ontwikkelfase naar productie; werk je aan product(ie)verbetering en/of betere produceerbaarheid, met als doel een lean productieproces met zero defects; werk je samen in een multidisciplinair projectteam; weet je de koppeling te maken tussen de verschillende vakdisciplines en weet je deze informatie begrijpelijk over te brengen.

Voor deze functie vragen wij: een afgeronde HBO-opleiding Werktuigbouwkunde, Technische Natuurkunde of Elektrotechniek; enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie; kennis van projectmanagement en ervaring met het toepassen ervan; kennis van en ervaring met lean / six sigma technieken; een pro-actieve persoonlijkheid die gestructureerd en pragmatisch naar een doel toewerkt; een brede kijk op techniek zodat je in staat bent om met diverse vakdisciplines mee te denken.

Jouw afdeling: De afdeling Engineering bij Bronkhorst High-Tech B.V. is verantwoordelijk voor het vrijgeven van nieuwe producten en processen van R&D naar productie. De afdeling omvat alle technische disciplines die nodig zijn voor het adviseren bij technische vraagstukken en het ontwikkelen en implementeren van technische verbeteringen van bestaande producten en processen. Samen met R&D, Marketing & Sales, Inkoop, ICT en de Operationele afdelingen verzorgt de afdeling Engineering het traject van ontwikkelen en implementeren van technische verbeteringen. Om de afdeling Engineering te versterken zijn wij op zoek naar een Project Engineer.

We bieden jou: een loopbaan in een innovatieve en groeiende organisatie die Europees leidend is in Meet- en Regelapparatuur; een werkplek in een prettige en informele omgeving waarin jouw kwaliteiten centraal staan; de kans om je te ontwikkelen door middel van training en scholing; uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De organisatie Bronkhorst® ontwikkelt en fabriceert thermische en Coriolis instrumenten voor het meten en regelen van gas- en vloeistofdoorstroming. Met precisie als professie onderscheiden wij ons al meer dan 30 jaar in laboratoria, machinebouw en industrie. In Europa zijn we marktleider en wereldwijd behoren we tot de top 5. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ruurlo en onze verkoopkantoren bevinden zich in Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Amerika, Japan, China, Taiwan en Zuid-Korea. In totaal zijn er ongeveer 400 betrokken collega's werkzaam binnen onze organisatie.

Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas Strijker, Engineering Manager, tel. (0573) 45 88 00. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website: www.werkenbijbronkhorst.nl en www.bronkhorst.com.

Klik op onderstaande link om direct online te solliciteren.

http://bronkhorsthightech.heeft-vacatures.nl/P/26055/V164/solliciteren

Of reageer via de 'Apply via recruiter' button.

_Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld._

_Trefwoorden:WTB, Electro engineer, Lean engineering, 6 sigma, Procesoptimalisatie._

Don't forget to mention NatureJobs when applying.

Apply for Bronkhorst High-Tech B.V.
Nature Privacy policy  |  Scientific American Privacy policy  |  Legal notice  |  Accessibilty statement
About Naturejobs  |  Contact Naturejobs  |  Naturejobs site map

The information you provide through this website will be made available to Nature and Scientific American.
Each company may independently use your information in accordance with the terms of its privacy policy.
Search 6074 science jobs
Advanced Search

Science Jobs of the Week

Scientific American Dinosaurs

Get Total Access to our Digital Anthology

1,200 Articles

Order Now - Just $39! >

X

Email this Article

X